غلامرضا بصيرى پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد: كلانشهر مشهد به سه بخش رضويه، احمدآباد و رضويه تقسيم مى شود كه تنها در بخش مركزى آن ۴۰۰ هزار نفر جمعيت دارد و نبود امكانات در روستاهاى اين بخش باعث مشكلاتى از قبيل شكل گيرى حاشيه شهر مشهد شده است.
وى افزود: در همين راستا جهت رفع مشكلات بخش مركزى شهر مشهد كه جمعيت آن با جمعيت تعدادى از استان هاى كشور برابرى مى كند تفكيك آن به ۱۰ شهر مستقل و مديريت شهرى جداگانه تنها راهی است که بتوان اعتبارات دولتى را به منظور عمران و آبادانى ان جذب کرد.
رييس شوراى عالى استان هاى كشور عنوان كرد: در سفرهاى استانى كه تاكنون داشتيم از شهرهايى در كشور بازديد شد كه تنها يك تا دو هزار جمعيت داشتند در حاليكه روستاهايى مانند «جيم آباد» و «كشف» در بخش مركزى شهر مشهد داراى جمعيت ۱۰ هزار نفرى هستند.
وى از ديگر مشكلات روستاهاى شهرستان مشهد را نبود وسايل حمل و نقل عمومى اعلام كرد و گفت: براساس يكى از طرح هايى كه در شوراى اسلامى شهر مشهد مطرح شد مقرر شد تا ۱۰ دستگاه اتوبوس به بخش مركزى اختصاص يابد كه پيگيرى هاى لازم در اين خصوص در حال انجام است.
اقتصاد در روستا ها مورد بی مهری قرار گرفته
بصيرى پور با بيان اينكه رفاه در روستاها افزايش داشته اما اقتصاد آن مورد بى مهرى و غفلت قرار گرفته است، اضافه كرد: بعد از انقلاب برخى از خدمات از قبيل گاز، برق و آب به روستاها انتقال يافت اما سوال اين است كه چرا اين امكانات باعث ماندگارى و رونق زندگى روستايى نشد، تنها دليل آن نبود اشتغال در روستاها است.
وى با اشاره به تاكيدات و سخنان مقام معظم رهبرى در خصوص نقش توليد روستائيان در اقتصاد مقاومتى ابراز كرد: چنانچه بتوانيم مشكل اشتغال جوانان را در روستاها حل كنيم مى توان ادعا كرد كه به فرمايش رهبرى در خصوص نقش توليد در اقتصاد مقاومتى عمل شده است.
رييس شوراى عالى روستاهاى كشور همچنين با تبريك روز ملى روستاها خاطر نشان كرد: به مناسبت روز ملى روستاها در سراسر كشور برنامه ها و همايش هايى با موضوع توسعه پايدار روستاها در حال برگزارى است كه اميدواريم نتايج كاربردى و عملياتى در روند توسعه و بهبود شرايط روستاها داشته باشد.
نظر شما